Ontstoppen Schiedam

Wij ontstoppen uw verstopping!

Wij helpen u graag!

Ontstoppen Schiedam

Ontstoppen Schiedam? Heeft u te maken met een afvoer die volledig verstopt zit? Of spoelt uw toilet niet meer goed door? Dan heeft u hoogstwaarschijnlijk te maken met een flinke verstopping. De meeste verstoppingen zorgen voor veel overlast.

Op het moment dat u te maken heeft met een verstopping, kunt u in de meeste gevallen geen gebruik maken van de betreffende afvoer of het toilet. Dit kan veel ongemakken met zich meebrengen.

Wij raden u altijd aan de verstopping zo snel mogelijk te laten verhelpen. Des te langer u wacht, des te hardnekkiger de verstopping wordt. Hierdoor wordt de verstopping ook steeds lastiger te verhelpen. Zorg er daarom voor dat u altijd direct actie onderneemt.

Ontstoppingsdienst Schiedam heeft monteurs in dienst die uiterst goed zijn opgeleid. Wij beschikken over moderne apparatuur waarmee zij elke verstopping kunnen verhelpen. Zij kunnen vaak binnen no-time bij u ter plaatse zijn.

Wilt u een afspraak maken met een ontstoppingsdienst om een verstopping te verhelpen? Maak dan een afspraak via 010 321 05 58. Wij komen graag uw verstopping Ontstoppen Schiedam.

Onze beloften.

R

3 maanden garantie

R

Geen voorrijkosten

R

24/7 spoedservice

R

Deskundige loodgieters

R

30+ jaar ervaring

R

Gratis offerte

Ontstoppingsdienst Schiedam

Services

Ontstoppingsbedrijf Schiedam

Afvoer ontstoppen

Gootsteen ontstoppen

Loodgieter

Ontstoppen

Ontstoppingsdienst

Riool ontstoppen

Wc verstopt

Gratis offerte

010 321 05 58

Kwartier van te voren werd ik gebeld door de monteur. Heldere communicatie, vriendelijk en heel netjes. Afvoer ontstopt en wat tips gekregen om het in de toekomst te voorkomen. Dik tevreden over de service.

Bas

Wij hadden last van een verstopping in het riool van onze nieuwe woning in Schiedam. We zijn erg goed geholpen door een vriendelijke monteur van Ontstoppingsbedrijf Schiedam.

Lilian

Eenvoudig telefonisch een afspraak gemaakt met de telefoniste. Binnen een paar uur was de loodgieter ter plaatse. In minder dan 45 minuten was de verstopping verholpen en was alles netjes opgeruimd. Bedankt Rens!

Ronald

Ontstoppingsdienst

Werkwijze Ontstoppingsbedrijf

1

Inspectie

De loodgieter inspecteert het te ontstoppen probleem.

2

Gratis offerte

De loodgieter stelt een gratis offerte op voor de ontstopping.

3

Ontstopping

Wanneer u akkoord gaat met de offerte wordt de verstopping direct opgelost.

Heeft u een verstopping?

Neem vrijblijvend contact op voor persoonlijk advies.

Schiedam en omstreken

Ontstoppingsdienst Schiedam

Elke verstopping is anders. Hierdoor wordt het vaak lastig een verstopping te verhelpen. Vaak is de blokkade simpelweg te hardnekkig om zelf te verhelpen. 

Dan heeft u professionelere ontstoppingsapparatuur nodig. Ontstoppingsbedrijf Schiedam beschikt over deze machines en wilt u hier graag bij helpen!

Daarnaast moet u weten dat u ons ook kunt bereiken voor het uitvoeren een rioolinspectie of rioolreiniging. Wanneer u een rioolinspectie of -reiniging uitvoert weet u zeker dat de riool en gootsteen weer volledig schoon is. Hierdoor gaan de afvoerbuizen langer mee en wordt de kans op een nieuwe verstopping geminimaliseerd.

Ontstoppingsdienst Schiedam is werkzaam in heel Schiedam en de omgeving. Het maakt echt niet uit als u buiten Schiedam woont, wij hanteren geen voorrijkosten en komen u zo snel mogelijk helpen!

Op het moment dat wij bij u ter plaatse zijn, kunnen onze monteurs snel uw verstopping helpen. In veruit de meeste gevallen zijn binnen het eerste half uur klaar.

Sommige mensen willen zelf hun afvoer of wc ontstoppen. Op deze pagina kunt u diverse methodes vinden waarop u mogelijk zelf uw afvoer kunt ontstoppen. Echter is dit in veel gevallen wel een gemakkelijke klus.

Heeft u de hulp van Ontstoppingsbedrijf Schiedam nodig voor een verstopping? Of heeft u hulp nodig voor een andere klus? Bel dan gerust naar 010 321 05 58 om uw klus te bespreken.

Schiedam Ontstoppen Riool
Ontstoppen Gootsteen Schiedam

Jaren Ervaring

Ontstoppen Wc Schiedam
Afvoer Ontstoppen Schiedam

Waaraan te herkennen

Een verstopping herkennen

U kunt verstoppingen daarom ook op verschillende manieren herkennen. Voorbeelden die wijzen op een verstopping zijn: de gootsteen spoelt niet door, het water blijft in de wastafel staan of het kan gebeuren dat uw toilet niet meer doorspoelt.
Ook is het mogelijk dat u een borrelend geluid hoort uit uw afvoer, wanneer u de wc doortrekt. Of wellicht komt er water uit uw douche omhoog op het moment dat u de douche gebruikt.

Ziet u één van de bovenstaande situaties terug in uw eigen situatie? Dan kunt u er vanuit gaan dat u te maken heeft met een verstopping in uw riool, afvoer of wc. Wij weten als geen ander hoe vervelend een verstopping is.

Verstoppingen zijn vaak lastig om zelf op te lossen omdat veel verstoppingen zich diep in het riool bevinden. In veel gevallen merken we er professionele machines nodig zijn om het probleem te verhelpen. De ontstoppers van Ontstoppingsdienst Schiedam helpen u graag.

Wilt u een afspraak inplannen? Bel dan gerust met onze telefoniste via 010 321 05 58. Vaak kunnen dezelfde dag nog een plekje voor u vrijmaken! Neem zo snel mogelijk contact op!

Een beginnende verstopping

Een ontstaan van een verstopping

Verstoppingen kunnen op allerlei manieren ontstaan. Vaak zien we dat verstoppingen veroorzaakt worden doordat er iets in de afvoer valt en dit vervolgens vast blijft zitten. Vaak raakt een riool of afvoer in dat geval abrupt verstopt.
Het kan ook gebeuren dat de verstopping niet direct ontstaat. We zien dan vaak dat zo’n verstopping begint met een kleine ophoping die hard wordt waardoor nog meer vuildeeltjes achter de ophoping kunnen blijven steken. Deze ophoping wordt steeds groter totdat het zo’n grote blokkade is dat het water er niet goed meer langs kan stromen.

De bovenstaande voorbeelden kunnen met relatief kleine ingrepen verholpen worden. Het kan ook zijn dat u te maken krijgt met problemen waarbij een grotere ingreep nodig is. Een voorbeeld daarvan is een ophoping die is ontstaan doordat er een boomwortel in de riolering is gegroeid.

Een oorzaak hiervan kan zijn dat uw riool verouderd is. Riolen van oudere huizen zijn vaak gemaakt van een andere stof, namelijk gres. Dit is een relatief zwakke stof waardoor boomwortels vrij eenvoudig in kunnen groeien.

Een andere veelvoorkomende oorzaak is dat de riolering niet op de meest ideale manier is aangelegd. Afvoerbuizen sluiten bijvoorbeeld niet goed op elkaar aan of de riolering is aangelegd met overbodig veel bochten.

Door de bovenstaande voorbeelden wordt de doorstroming van het water dan dusdanig beperkt dat er snel ophopingen ontstaan. Deze ophopingen beginnen vaak klein, maar groeien na verloop van tijd uit tot een volwaardige verstopping.

Heeft u het idee dat er in uw riool of afvoer een verstopping aan het ontstaan is? En bent u daarvoor op zoek naar een ervaren professional? Bel dan nu met Ontstoppingsbedrijf Schiedam op 010 321 05 58. Wij voorzien u graag van een oplossing!

Schiedam Wc Ontstoppen
Gootsteen Ontstoppen Schiedam
Schiedam Ontstoppen Afvoer
Riool Ontstoppen Schiedam

Ga zelf aan de gang!

Zelf de verstopping verhelpen

In sommige gevallen is het mogelijk om zelf een verstopping te verhelpen. Dit is vaak bij verstoppingen die niet diep gelegen zijn in de afvoer of de riolering. Dieper gelegen verstoppingen zijn vaak hardnekkig en lastig om zelf op te lossen.
Het is belangrijk eerst weet te achterhalen waar de verstopping zich bevindt. Zo bestaat de mogelijkheid dat de blokkade aan het begin van de afvoer zit. Of wellicht zit de verstopping heel diep in het riool. Een diep gelegen verstopping is vaak moeilijk om zelf op te lossen.

Wanneer u voor uzelf duidelijk heeft waar de verstopping zich bevindt, moet u zien te achterhalen waardoor de verstopping is veroorzaakt. Een verstopping die is ontstaan door een ophoping van vet moet u op een andere manier ontstoppen dan een verstopping die is ontstaan door vastzittend toiletpapier.

Wilt u meer weten over deze methodes om de verstopping te verhelpen? Lees dan gauw verder op deze pagina. De methodes zijn speciaal voor u uitgelegd door onze ontstoppers.

Wij snappen goed dat u de verstopping liever laat verhelpen door een ervaren ontstopper. Neem gerust contact op met Ontstoppingsbedrijf Schiedam op 010 321 05 58. Wij komen graag uw verstopping in Schiedam verhelpen!

Ontstoppingsmethodes

Manieren om een riool te ontstoppen

Het is soms lastig om een goede manier te kiezen waarop u uw verstopping kunt verhelpen.
Het ontstoppen van een verstopping in een riool of afvoer kan op vele verschillende manieren. Op het internet worden hier veel verschillende methodes en producten aangeboden.

Op deze pagina is een selectie van de beste methodes te vinden. Onze loodgieters hebben deze selectie gemaakt van de beste methodes en die hieronder voor u uitgelicht.

Het is ook goed mogelijk dat u ervoor kiest om deze klus uit te besteden aan een professional. Dat begrijpen wij goed. In dat geval kunt u contact opnemen via Neem gerust contact op met Ontstoppingsbedrijf Schiedam op 010 321 05 58.

Schiedam Ontstoppingdienst
Schiedam Ontstoppen Gootsteen
Ontstoppen Wc Schiedam
Wc Ontstoppingsdienst Schiedam

De ouderwetse ontstopper

Verstopte wc ontstoppen met de plopper

Spoelt het water uit uw toilet niet meer weg wanneer u de wc doorspoelt? Dan is de kans groot dat u te maken heeft met een verstopping. Een vervelende verstopping verhelpen met een plopper is een goede mogelijkheid.
Om een blokkade in uw toilet los te laten komen kunt u gebruik maken van de welbekende plopper. Het werkt helaas niet altijd even goed maar het is natuurlijk wel het proberen waard.

Wilt u weten hoe u een plopper het best kunt gebruiken? Ontstoppingsdienst Schiedam legt het u graag uit. Maak de rubberen zuignap eerst flexibel door deze onder een warme kraan te houden. Hierdoor zal de plopper beter aansluiten op hals van uw toilet en zult u meer kracht kunnen uitoefenen op de blokkade.

Zet de kop van de plopper in de hals van het toilet. Probeer er voor te zorgen dat de plopper de afvoer goed afdekt en ook zo goed mogelijk aansluit. Druk de plopper met kracht naar beneden en trek de ontstopper vervolgens snel naar u toe.

Pas wel op dat u de plopper niet met te veel kracht omhoog en omlaag beweegt. Op het moment dat u dit wel doet bestaat de kans dat u onnodige schade aanricht aan uw riool of afvoer.

Soda en azijn

Afvoer ontstoppen met soda en azijn

De afvoer ontstoppen met soda (ook wel zuiveringszout) en azijn is ook een optie wat u kunt proberen om de verstopping te verhelpen.
Deze methode kost weinig geld en hiermee kunt u ook geen schade aanrichten aan de afvoer. Ontstoppingsbedrijf Schiedam legt u graag uit hoe u dit kunt doen.

Pak een emmer of bak en vul de bodem met wat zuiveringszout (baking soda). Voor een sterker effect voegt u hier wat azijn aan toe. Meng dit goed door elkaar. Vul de emmer of bak vervolgens met warm water en roer het mengsel nog een goed door elkaar.

De emmer of bak kan nu leeg gegooid worden in de verstopte afvoer. Hierbij raden we u aan om de bak of emmer zo hoog mogelijk boven de verstopte afvoer te houden. Zo kunt u meer druk creëren op de verstopping in de afvoer.

Tip! Ontstoppingsdienst Schiedam raadt u aan om de soda eerst aan te mengen met azijn. Dit versterkt de werking van de soda. Dit doet u door een klein glas te vullen met azijn.

Wanneer u het gevoel heeft dat u de verstopping verholpen heeft bent u bijna klaar. Spoel de uw afvoer nu nog eens door met een emmer warm water. Zo kunt u de laatste resten wegspoelen.

Schiedam Afvoer Ontstoppen
Afvoer Ontstopping Schiedam
Schiedam Ontstoppen Riool
Riool Ontstoppen Schiedam Veermachine

Ontstoppingsveer

Riool ontstoppen met een ontstoppingsveer

Een ontstoppingsveer is een stalen veer waarmee u de verstopping kunt forceren. Deze veer is flexibel. Dat zorgt ervoor dat u de veer door de bochten van de afvoer en de riolering kunt duwen.
Bij de veer is het de bedoeling dat het uiteinde in de verstopte leiding gaat. Wanneer het uiteinde van de veer de verstopping bereikt heeft, moet u nu voorzichtig duwen, trekken en draaien met de veer. Haal vervolgens de ontstoppingsveer uit de afvoer.

Het is mogelijk dat er scherpe bochten zijn verwerkt bij de bouw van uw rioolbuis. Het is mogelijk dat de veer deze draai niet kan maken en dat deze blijft steken. Druk in dat geval niet door, want dan zult u de veer niet meer terug kunnen trekken.

Zorg dat u het bovenstaande stappenplan aanhoudt! U kunt namelijk schade aanrichten aan het riool of de betreffende afvoer, wanneer u teveel kracht zet. Ga daarom altijd voorzichtig en zonder lompe kracht te werk.

Wanneer u de verstopping op een juiste manier verholpen heeft, is het verschil direct op te merken. U kunt dit controleren door een emmer water in de afvoer te gieten. Stroomt het water goed door? Dan is uw rioolverstopping verholpen. Wij raden u aan om de afvoer nog goed door te spoelen met warm water en soda.

Hogedrukreiniger

Verstopping verhelpen met een hogedrukreiniger

De verstopping verhelpen met een hogedrukreiniger is een methode die u kunt toepassen voor verstoppingen waarbij het water nog enigszins doorstroomt. Bij deze methode komt namelijk veel kracht kijken door de hogedrukmachine.
Als het water niet voldoende afgevoerd kan worden komt het water weer terug uit de afvoer gespoten. Hierbij bestaat de kans op waterschade. Deze methode is daarom alleen toepasbaar als de afvoer niet volledig verstopt zit.

U vraagt zich wellicht af hoe u de verstopping kunt verhelpen met een hogedrukreiniger. Daarom hebben wij een eenvoudig stappenplan beschreven die u kunt volgen. Hopelijk lukt het u om de verstopping te verhelpen.

Begin door de hogedrukreiniger aan te sluiten. Steek de kop van de reiniger zover mogelijk in de afvoer. Zet de hogedrukreiniger vervolgens aan en spuit het riool een aantal minuten goed door. Hierdoor zullen ook wanden zo schoon mogelijk worden.

Is het u nog niet gelukt de verstopping te verhelpen? Neem dan contact op met Ontstoppingsbedrijf Schiedam via 010 321 05 58. Wij verhelpen graag uw verstopping!

Riool Ontstoppingsbedrijf Schiedam
Schiedam Ontstoppingbedrijf
Schiedam Riool Verstopt
Schiedam Verstopping Riool

Pas op!

Gebruik geen chemische ontstopper

Bij veel winkels vindt u diverse chemische ontstoppingsmiddelen. Ontstoppingsdienst Schiedam raadt het gebruik van deze middelen ten zeerste af.
Deze middelen bevatten namelijk chemicaliën die uw riool of afvoer kunnen aantasten. Deze chemicaliën hebben namelijk een bijtende werking. U kunt deze middelen beter niet op uw huid krijgen want dan loopt u het risico op een verbranding.

Het merendeel van deze middelen hebben daarnaast ook geen effect. Onze vakmannen komen regelmatig bij klussen waar mensen al tevergeefs ontstoppingsmiddelen hebben gebruikt. Deze middelen worden na verloop van tijd hard, waardoor de verstopping alleen maar lastiger en lastiger is.

Of het middel nou wel of niet werk, al die chemicaliën zullen weggespoeld moeten worden door de afvoer. Hierdoor wordt het rioolwater vervuild en daarnaast is de afbraak van al die chemicaliën niet goed voor het milieu.

Jarenlange ervaring

Een professioneel ontstoppingsbedrijf

Verstoppingen zijn erg vervelend en kunnen veel overlast met zich meebrengen. De meeste mensen willen zo snel mogelijk van hun verstopping af.
De beste oplossing hiervoor is een professionele ontstoppingsdienst in Schiedam in te schakelen. De vakmannen van Ontstoppingsbedrijf Schiedam helpen u graag.

Wij hebben veel ervaring met het verhelpen van allerlei soorten verstoppingen. Daarnaast zijn de vakmannen van Ontstoppingsdienst Schiedam voorzien van speciale apparatuur waarmee elke verstopping opgespoord en opgelost kan worden. Gemiddeld genomen hebben wij een verstopping verholpen binnen het eerste half uur.

Bij Ontstoppingsbedrijf Schiedam staat de klant centraal. Voor spoedklussen direct verholpen moeten worden zijn wij 24/7 te bereiken. Wij doen ons best om u zo snel zo snel mogelijk van dienst te zijn.

Heeft u de hulp nodig van een professioneel ontstoppingsbedrijf? Neem dan gerust contact op voor een afspraak met een vakman van Ontstoppingsbedrijf Schiedam via 010 321 05 58.

Schiedam Riool Verstopping
Gootsteen Ontstopping Schiedam

Transparant

Tarieven Ontstoppingsbedrijf

Start tarief

Het vooronderzoek en het oplossen van de verstopping.

Een eenvoudige verstopping is binnen een halfuur opgelost.

R

Halfuur arbeid

R

Inclusief btw

98

Na start tarief

Verstopping niet opgelost binnen het eerste halfuur?

Dan rekenen we verder per kwartier.

R

Per extra kwartier arbeid

R

Inclusief btw

30

Garantie

Keert dezelfde verstopping binnen 3 maanden terug?

Dan lossen wij de verstopping gratis voor u op!

R

3 maanden garantie

Gratis prijsopgave

Ontstoppingsbedrijf Schiedam
tot uw dienst

Heeft u te maken met een verstopping? Dan kunt u op Ontstoppingsbedrijf Schiedam rekenen! Wij kunnen elke verstopping verhelpen. Neem gerust contact op met onze telefoniste om een gratis prijsopgave te ontvangen.

Bel ons vandaag: 010 321 05 58

Verstoppingen verholpen

Jaren ervaring

Ervaren loodgieters

Onze dienstverlening

Services Ontstoppingsbedrijf

Riool Ontstoppen Schiedam

Is uw riool verstopt geraakt? Wij staan voor u klaar! Maak gerust een afspraak met een collega!

Ontstoppingsbedrijf Schiedam

Heeft u een verstopping? Neem dan contact op met Ontstoppingsbedrijf Schiedam!

Afvoer Ontstoppen Schiedam

Een verstopping in uw afvoer? Dat is vervelend. Neem contact op en wij verhelpen uw verstopping!

WC Verstopt Schiedam

Zit uw toilet verstopt? Maak dan snel een afspraak en wij komen binnen
no-time bij u langs!

Loodgieter Schiedam

Op zoek naar een loodgieter die uw riool- of afvoerproblemen kan verhelpen? Neem contact op!

Gootsteen Ontstoppen Schiedam

Gootsteen verstopt? Wij kunnen u hiermee helpen! Vraag een offerte aan bij onze telefoniste.

Wie zijn wij?

Over Ontstoppingsbedrijf Schiedam

Ontstoppingsbedrijf Schiedam is opgericht in 1992 met als doel zoveel mogelijk verstoppingen verhelpen. Inmiddels hebben wij al duizenden tevreden mensen van hun verstopping afgeholpen!

Wij staan garant voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Wij proberen elke klant op transparante en vakkundige wijze van hun verstopping afhelpen.

Wilt u uw verstopping laten verhelpen? Neem dan gerust contact op met Ontstoppingsbedrijf Schiedam via 010 321 05 58.

Vraag & Antwoord

Frequently Asked Questions 

Hoe gaat Ontstoppingsbedrijf Schiedam te werk?
Wij werken op de volgende manier. U maakt telefonisch een afspraak met onze collega. Hierin spreekt u een datum en tijdsblok af. Binnen dit tijdsblok zal de monteur bij u voor de deur verschijnen.

Op het moment dat wij bij u langskomen, brengen geen voorrijkosten in rekening. Alvorens wij aan de slag gaan, ontvangt u van ons altijd een prijsopgave. Zo weet u precies wat u kunt verwachten. Op deze manier voorkomen wij financiële verrassingen achteraf.

Wanneer u ons akkoord geeft, zullen wij direct aan de slag gaan. Wij zorgen ervoor dat uw verstopping zo snel en goed mogelijk is verholpen. In de meeste gevallen zijn wij al binnen 30 minuten klaar!

Ontstoppingsbedrijf Schiedam komt graag uw verstopping verhelpen. Wilt u een afspraak? Neem dan contact op met een collega van Ontstoppingsdienst Schiedam via 010 321 05 58!

Kan ik mijn afspraak annuleren?
Ja! U kunt uw afspraak kosteloos annuleren door, minimaal 24 uur voor de geplande afspraak, te bellen naar 010 321 05 58.

Heeft u nog wel te maken met een verstopping? Ontstoppingsbedrijf Schiedam komt graag uw verstopping verhelpen. Neem gerust contact op met een collega van Ontstoppingsdienst Schiedam via 010 321 05 58!

Op welk moment kan ik de monteur verwachten?
U kunt de monteur verwachten binnen het afgesproken tijdstip dat met u telefonisch besproken. Heeft u vragen hierover? Neem dan contact op via 010 321 05 58 met onze collega.

Mocht de monteur later zijn dan afgesproken omdat voorgaande afspraak bijvoorbeeld uitloopt, zal u hierover tijdig geïnformeerd worden.

Hoe lang duurt een ontstopping gemiddeld?
Elke verstopping is anders, daarom is het lastig om van te voren te zeggen hoe lang het duurt om een verstopping te verhelpen. Maar gemiddeld duurt een ontstopping ongeveer 45 minuten.

Wanneer de monteur bij u ter plaatse komt, kan hij een goede inschatting maken van het probleem. Vervolgens wordt er een prijsopgave gegeven van de geadviseerde werkzaamheden. De werkzaamheden worden pas gestart nadat u akkoord bent.

Ontstoppingsbedrijf Schiedam komt graag uw verstopping verhelpen. Wilt u een afspraak? Neem dan contact op met een collega van Ontstoppingsdienst Schiedam via 010 321 05 58!

Wat kost het om mijn verstopping te verhelpen?
U vindt onze tarieven op onze website. Tevens kunt u deze telefonisch bespreken met onze telefoniste.

Voor sommige klussen worden kosten in rekening gebracht voor het noodzakelijke gereedschap. De monteur maakt altijd vooraf een vrijblijvende prijsopgave. Pas wanneer u akkoord bent gaat hij aan de slag met de werkzaamheden.

Bekijk onze tarieven pagina voor een indicatie van de kosten.

Heeft u vragen over de tarieven van Ontstoppingsbedrijf Schiedam? Neem dan contact op met een collega van Ontstoppingsdienst Schiedam via 010 321 05 58!

Hoe kan ik afrekenen?
U kunt contant betalen. Daarnaast is het ook mogelijk om te pinnen of per IDEAL te betalen.

Onze voorkeur gaat uit naar pin of IDEAL. Heeft u vragen over de betaalmogelijkheden? Neem gerust contact op met onze collega via 010 321 05 58. Ontstoppingsbedrijf Schiedam helpt u graag!

Ontvang ik een factuur?

Zeker. Op het moment dat wij bij u langs is geweest en hij de verstopping verholpen heeft, krijgt u via de mail een factuur. Heeft u een vraag over uw factuur? Neem dan gerust contact op met Ontstoppingsbedrijf Schiedam via 010 321 05 58.

Zit er garantie op de ontstopping?
Het is mogelijk dat een verstopping binnen een paar maanden terugkomt. In sommige gevallen heeft u dan garantie. Bespreek met de monteur van Ontstoppingsbedrijf Schiedam ter plekke wat voor u van toepassing is.

Heeft u te maken met een terugkerende verstopping? Schroom dan niet om contact op te nemen met een collega van Ontstoppingsbedrijf Schiedam via 010 321 05 58. Ontstoppingsdienst Schiedam staat voor u klaar!

Welke werkzaamheden voert Ontstoppingsbedrijf Schiedam uit?
Wij kunnen u helpen met alle verstoppingen in het riool of een afvoer. Het maakt dus verder niet uit of het uw toilet, gootsteen, wastafel, douche, bad of het riool zelf is. De meeste verstoppingen hebben wij binnen 30 minuten verholpen!

Onze overige werkzaamheden bestaan uit het aanleggen of repareren van de riolering in het geval van een leidingbreuk of verzakking in het riool. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor een rioolreiniging of rioolinspectie.

Wilt u een afspraak om één van de bovenstaande diensten uit te laten voeren door Ontstoppingsbedrijf Schiedam? Neem dan contact op met een collega van Ontstoppingsdienst Schiedam via 010 321 05 58!

In welk gebied zijn jullie werkzaam?
Ons werkgebied is Schiedam en omstreken. Het maakt verder niet uit waar u woont, wij rekenen geen voorrijkosten!

Wilt u uw verstopping zo snel mogelijk verholpen hebben? Bel dan nu voor een afspraak met Ontstoppingsbedrijf Schiedam via 010 321 05 58.