Ontstoppingsdienst
Schiedam

Wij verhelpen uw verstopping!

Wij helpen u graag!

Ontstoppingsdienst Schiedam

Ontstoppingsdienst Schiedam? Spoelt uw toilet niet meer door omdat deze verstopt geraakt is? Of heeft u te maken met een een verstopping in uw riool? Wij zijn gespecialiseerd in het verhelpen van allerlei soorten verstoppingen.

U kunt ons bereiken voor verstoppingen in alles wat op het riool is aangesloten. Hiermee bedoelen wij alles wat te maken heeft met de afvoer van het afvalwater. Dit kunnen verstoppingen in het toilet zijn maar ook verstoppingen in de gootsteen, bad, wastafel, douche of een andere afvoer.

De monteurs van Ontstoppingsdienst Schiedam hebben veel kennis en ervaring. Daarnaast beschikken zij over de juiste middelen om elke verstopping te verhelpen. Wij kunnen daarnaast rioolinspecties uitvoeren, het riool vervangen, of de leidingen reinigen zodat de kans op een verstopping geminimaliseerd wordt.

Heeft u te maken met een verstopping? Of heeft u last van een ander afvoer- of rioolprobleem? Wij kunnen u hiermee helpen! Bel vandaag nog voor het inplannen van een afspraak via 010 321 05 58. Ontstoppingsdienst Schiedam komt binnen no-time naar u toe!

Onze beloften.

R

3 maanden garantie

R

Geen voorrijkosten

R

24/7 spoedservice

R

Deskundige loodgieters

R

30+ jaar ervaring

R

Gratis offerte

Afvoer Ontstoppingsbedrijf Schiedam

Services

Ontstoppingsbedrijf Schiedam

Afvoer ontstoppen

Gootsteen ontstoppen

Loodgieter

Ontstoppen

Ontstoppingsdienst

Riool ontstoppen

Wc verstopt

Gratis offerte

010 321 05 58

Kwartier van te voren werd ik gebeld door de monteur. Heldere communicatie, vriendelijk en heel netjes. Afvoer ontstopt en wat tips gekregen om het in de toekomst te voorkomen. Dik tevreden over de service.

Bas

Wij hadden last van een verstopping in het riool van onze nieuwe woning in Schiedam. We zijn erg goed geholpen door een vriendelijke monteur van Ontstoppingsbedrijf Schiedam.

Lilian

Eenvoudig telefonisch een afspraak gemaakt met de telefoniste. Binnen een paar uur was de loodgieter ter plaatse. In minder dan 45 minuten was de verstopping verholpen en was alles netjes opgeruimd. Bedankt Rens!

Ronald

Ontstoppingsdienst

Werkwijze Ontstoppingsbedrijf

1

Inspectie

De loodgieter inspecteert het te ontstoppen probleem.

2

Gratis offerte

De loodgieter stelt een gratis offerte op voor de ontstopping.

3

Ontstopping

Wanneer u akkoord gaat met de offerte wordt de verstopping direct opgelost.

Heeft u een verstopping?

Neem vrijblijvend contact op voor persoonlijk advies.

24/7

Dag en nacht bereikbaar

Ontstoppingsdienst Schiedam is op ieder moment van de dag te bereiken voor verstoppingen die met de hoogste spoed verholpen moeten worden. Zo is het goed mogelijk dat uw toilet of gootsteen overstroomt omdat u te maken heeft met een verstopping.
In zo’n situatie bent u op zoek een ontstoppingsdienst die op ieder moment van de dag snel ter plaatse kan zijn. In dat geval bent u bij ons aan het juiste adres!

Schiedam en omstreken is ons werkgebied. Het doet er verder niet toe of u in Schiedam of daarbuiten woont, wij brengen in geen enkel geval voorrijkosten in rekening. Daarnaast kunnen wij snel bij u op de stoep staan in geval van nood!

Heeft u te maken met een verstopping en wilt u dat wij met spoed bij u ter plaatse komen? Neem dan snel contact op met Ontstoppingsdienst Schiedam via 010 321 05 58! Wij stappen direct de auto in en rijden naar u toe!

Loodgieters Schiedam
Afvoer Verstopping Schiedam

Jaren Ervaring

Schiedam Riool Verstopping
Riool Ontstopping Schiedam

Herkenningspunten

Een verstopping herkennen

Vaak lijken verstoppingen heel eg op elkaar. Maar toch zijn veel verstopping anders. Ook de beste ontstoppingsmethode is voor veel verstoppingen anders. Dit maakt het lastig een passende oplossing te vinden voor uw verstopping.
Verstoppingen doen zich voor allerlei verschillende locaties. Verstoppingen doen zich voornamelijk voor in het riool, een toilet of in een afvoer. Maar het is ook mogelijk dat het putje bij u in de achtertuin verstopt raakt.

Een veelvoorkomend voorteken van een verstopping is een borrelend geluid uit de afvoer. Wanneer u een borrelend geluid uit uw afvoer hoort, raadt Ontstoppingsdienst Schiedam u aan om contact op te nemen met een ontstoppingsbedrijf, omdat u waarschijnlijk te maken heeft met een beginnende verstopping.

Daarnaast is het mogelijk dat u te maken krijgt met een nare rioollucht. Deze geur komt af van de ophoping die waarschijnlijk is ontstaan door vet en/of vuil. Ook wanneer er plots een nare rioollucht uit uw afvoer komt, krijgt u waarschijnlijk snel te maken met een verstopping.

Veel mensen zien verstoppingen als een relatief klein probleem. Echter kunnen verstoppingen veel blijvende schade aanrichten wanneer deze niet snel of op een correcte manier verholpen worden. Dat is de reden dat wij u altijd vragen zo snel mogelijk contact op te nemen met een ervaren ontstoppingsdienst in uw regio.

Daarnaast is het verhelpen van verstopping absoluut geen simpel klusje. Veel mensen laten dit daarom ook liever doen door een professioneel ontstoppingsbedrijf. Wilt u het toch zelf proberen? Dan raden wij u aan om dit beleid te doen.

De vakmannen van Ontstoppingsbedrijf Schiedam helpen u graag. Wilt u de hulp inschakelen van een professioneel ontstoppingsbedrijf bij u uit de regio? Neem gerust contact op voor een afspraak via 010 321 05 58.

Het onstaan

Het ontstaan van verstoppingen

Het proces van hoe verstopping ontstaan duurt vaak enige tijd. We zien vaak dat deze ophopingen veroorzaakt worden wanneer dingen als afval, vet, haren, etensresten of andere voorwerpen terechtkomen in het toilet. Deze ophoping begint klein, maar wordt contact groter en groter.
Wanneer de ophoping zo groot is dat er geen water meer langs kan spreken wij van een verstopping. Op dit moment kunt u geen gebruik maken van het toilet.

Daarnaast is het mogelijk dat er iets voorvalt, waardoor uw riool of afvoer direct verstopt raakt. Wij horen regelmatig dat mensen iets in hun riool of afvoer laten vallen of doorspoelen. Wanneer dit blijft steken is er direct sprake van een verstopping.

Wanneer u woont in een oud huis is het mogelijk dat u te maken heeft met een verouderd riool. Riolen van oudere huizen zijn vaak gemaakt van gres. Dit is een relatief zwakke stof waardoor boomwortels vrij eenvoudig in kunnen groeien.

Tegenwoordig worden er geen gresbuizen meer gebruikt maar in plaats daarvan worden pvc-buizen aangelegd voor de aan- en afvoer van water. Dergelijk kunststof is veel sterker dan gres. Dit zorgt ervoor dat de kans op een verstopping door boomwortels kleiner is.

Bent u op zoek naar een professioneel ontstoppingsbedrijf voor een verstopping in één of meerdere afvoeren? Neem dan contact op met Ontstoppingsdienst Schiedam op 010 321 05 58.

Wc Verstopping Schiedam
Riool Verstopping Schiedam Camerainspectie
Loodgieter Ontstoppingdienst Schiedam
Riool Verstopt Schiedam

Zelf aan de slag!

Zelf de verstopping verhelpen

Ontstoppingsbedrijf Schiedam snapt dat sommige mensen eerst zelf hun gootsteen willen proberen te ontstoppen. Het liefst wilt u er natuurlijk weer zo snel mogelijk gebruik van maken. Het is belangrijk eerst te achterhalen waar de verstopping zich bevindt.
Wanneer u de locatie van de verstopping heeft achterhaald, is het van belang te onderzoeken wat de oorzaak van de verstopping is geweest. Een verstopping die is ontstaan door een ophoping van vet moet u op een andere manier ontstoppen dan een verstopping die is ontstaan door vastzittend toiletpapier.

Wilt u uw riool of afvoer liever laten ontstoppen door een loodgieter die hier jarenlange ervaring mee heeft? Neem dan contact op met Ontstoppingsbedrijf Schiedam via 010 321 05 58 om uw situatie te bespreken of een afspraak te maken. Wij staan u graag te woord!

Ontstoppingsmethodes

Manieren om een riool te ontstoppen

Het is ontzettend vervelend wanneer u geen gebruik kunt maken van uw toilet. Veel mensen willen zo snel mogelijk af van hun wc verstopping. In sommige gevallen bent u in staat om de verstopping zelf te verhelpen.

Onze monteurs hebben een aantal verschillende ontstoppingsmethodes voor u uitgewerkt. Wij hopen dat u uw verstopping hiermee kunt verhelpen!

Lukt u het niet om de verstopping zelf te verhelpen? Of wilt u misschien wat meer informatie ontvangen? Neem gerust contact op met Ontstoppingsdienst Schiedam op 010 321 05 58.

Schiedam Wc Ontstoppen
Schiedam Verstopping Riool
Schiedam Riool Verstopt
Verstopping Afvoer Schiedam

De welbekende plopper

Verstopte afvoer ontstoppen met een plopper

Spoelt de afvoer van uw gootsteen, wasbak, douche of bad niet meer goed door? Dan is de ouderwetse plopper een goede methode om dit op te lossen. Helaas werkt het niet altijd voor hardnekkige of diep gelegen verstoppingen maar het is zeker het proberen waard.
Om een plopper effectief te gebruiken is het belangrijk dat de rubberen zuignap flexibel is. Anders sluit de plopper niet goed aan op de toilethals. U kunt de zuignap flexibel maken door het rubber even onder de warme kraan te houden.

Zet de ontstopper vervolgens op de verstopte afvoer. Duw de steel van de plopper zachtjes naar beneden en trek de plopper terug met iets meer kracht naar de oorspronkelijke positie. Dit herhaalt u zodat u een pompende beweging maakt die zuigkracht creëert.

Hopelijk wordt de blokkade hierdoor teruggezogen in de betreffende afvoer. In veel gevallen merken we dat deze methode geen resultaat heeft na één keer ploppen. Het is daarom belangrijk het bovenstaande proces meerdere malen te herhalen.

Heeft u de verstopping weten te verhelpen? Spoel de afvoer dan nog een aantal keer met grote emmers met warm water. Doe hier eventueel nog wat schoonmaakmiddel bij.

Soda en azijn

Wc ontstoppen met soda en azijn

Een toiletverstopping is misschien wel de meest vervelende verstopping die u kan krijgen. In het geval van een toilet verstopping kunt u namelijk geen gebruik maar maken van uw wc en zult u uw behoefte dus moeten doen op een andere plek.
Soda (ook wel zuiveringszout genoemd) kan erg effectief zijn voor het verhelpen van verstoppingen. Dit komt doordat soda een ontvettende werking heeft. Hierdoor komt de aanslag van vet e.d. los van de afvoerwand en heeft de verstopping de kans om los te komen.

Wanneer u deze methode wilt proberen, doe dat dan op de volgende manier. Eerst doet u meerdere kopjes soda in de toilet. Hier kunt u ook nog een kopje azijn bij doen voor een sterker effect. Dit zijn beide natuurlijke middelen die niet schadelijk zijn voor de toilet.

De soda en het azijn gaan nu hun werk doen. Deze gaan in de verstopping trekken en zorgen dat het meeste vet uit de verstopping onttrokken wordt. Om die reden raadt Ontstoppingsdienst Schiedam u aan om dit een aantal uur in te laten trekken.

De volgende dag kunt u controleren of de verstopping is verholpen door een emmer te vullen met warm water. U voegt hier nog een kopje soda en azijn aan toe en giet de emmer vanaf zo hoog mogelijk leeg in de afvoer. De hoogte zorgt voor meer druk op de blokkade.

Wij hopen dat u na het uitvoeren van deze methode de verstopping heeft kunnen verhelpen.

Schiedam Loodgieter
Schiedam Gootsteen Ontstoppen
Afvoer Verstopt Schiedam
Wc Ontstoppingsdienst Schiedam

Ontstoppingsveer

Riool ontstoppen met een ontstoppingsveer

Op het moment dat u te maken heeft met een hardnekkige riool verstopping, kunt u deze proberen te ontstoppen met een ontstoppingsveer.
De stalen ontstoppingsveer is dun en flexibel, wat ervoor zorgt dat u deze gemakkelijk door de afvoer kan duwen. Duw de veer zo diep dat afvoer in, dat u de riool verstopping bereikt. Wanneer u de verstopping bereikt heeft, raden wij u aan voorzichtig te duwen.

Sommige afvoerleidingen zijn niet recht en bevatten bochten. In dat geval is het mogelijk dat u de veer even moet duwen en/of draaien. Wij raden u aan om dit heel voorzichtig te doen. Hiermee voorkomt u dat u schade aanricht aan de afvoer of het riool.

Heeft u de verstopping verholpen? Mooi! Dan kunt u nog een emmer met warm water door de afvoer heen spoelen. Hiermee zorgt u ervoor dat ook de laatste resten weggespoeld worden uit uw riool en afvoer.

Is de rioolverstopping nog niet verholpen? Neem dan gerust contact op met een collega van Ontstoppingsdienst in Schiedam via 010 321 05 58 om een afspraak in te plannen. Wij komen graag bij u langs om uw verstopping in het riool te verhelpen!

Hogedrukreiniger

Verstopping verhelpen met een hogedrukreiniger

Veel mensen hebben thuis wel een hogedrukreiniger staan. Hier maken ze bijvoorbeeld de stenen in de tuin schoon. Met deze reiniger kunt u mogelijk uw verstopping verhelpen.Echter is dit niet de meest verstandige manier om een verstopping te verhelpen.
De kans bestaat namelijk dat het water (wat u in de afvoer spuit) weer terug omhoog komt. Wij raden u daarom aan om de hogedrukreiniger alleen te gebruiken bij verstoppingen waarbij het water nog enigszins wegloopt.

Op het moment dat de afvoer volledig verstopt zit en er dus helemaal geen water meer doorheen kan lopen, raden wij u aan eerst de andere methodes te gebruiken. Wilt u toch aan de slag met een hogedrukreiniger? Volg dan in ieder geval de onderstaande stappen.

Sluit de hogedrukreiniger aan en druk de kop van de hogedrukreiniger in de verstopte afvoer. Zet de reiniger vervolgens aan en spuit de afvoer door. Komt het water terug naar boven? Stop dan onmiddellijk. De kans is groot dat deze methode dan geen effect gaat hebben.

Wanneer het water wel gewoon wegloopt, raden wij u aan dit drie minuten lang te doen. Hiermee zorgt u er niet alleen voor dat er een gat ontstaat in de ophoping, maar dat ook het laatste beetje vuil wordt losgemaakt van de afvoerwand.

Afvoer Ontstoppingsdienst Schiedam
Afvoer Verstopt Schiedam
Schiedam Loodgietersbedrijf
Gootsteen Verstopt Schiedam

Pas op met deze middelen!

Gebruik geen chemische ontstopper

Veel mensen hebben het idee dat zij met chemische ontstoppingsmiddelen hun verstopping kunnen verhelpen. Echter werken veel van deze middelen niet. Wij adviseren u om geen gebruik te maken van chemische ontstoppingsmiddelen.
Deze chemische middelen bevatten chemicaliën die schadelijk zijn voor de afvoer, voor het milieu, voor uzelf en voor de mensen om u heen. De bijtende werking van de chemicaliën zorgt ervoor dat de wanden van de afvoerbuizen aangetast worden. U kunt het ook beter niet op uw huid krijgen want dan loopt u het risico op een chemische verbranding.

Het merendeel van deze middelen heeft daarnaast ook geen effect. Onze vakmannen komen regelmatig bij klussen waar mensen al tevergeefs verschillende ontstoppingsmiddelen hebben gebruikt. Deze middelen worden vervolgens hard, waardoor de verstopping alleen maar lastiger en lastiger is.

Daarbij komt ook niet dat al deze chemische middelen ooit een keer weggespoeld moeten worden door de afvoer. Hierdoor wordt het rioolwater vervuild en daarnaast is de afbraak van al die chemicaliën niet goed voor het milieu en slecht voor de gezondheid.

Gecertificeerde loodgieters

Een professioneel ontstoppingsbedrijf

Wij staan op ieder moment van de dag klaar om u te helpen met al uw riool- en afvoer problemen. Ontstoppingsdienst Schiedam heeft jaren ervaren als loodgieters- en ontstoppingsbedrijf in uw regio!
U kunt ons ook bereiken voor rioolinspecties. Middels een rioolcamera kunnen wij de staat van uw riool en afvoer inspecteren. Hiermee kunnen wij precies bepalen waar een leidingbreuk of beginnende verstopping zit. Zo kunnen we doelgericht te werk gaan en hoeft er maar een klein deel opengebroken te worden.

U kunt ons dus gerust bereiken voor de reparatie of vervanging van de riolering. Wij hebben veel ervaring met de aanleg van riolering en weten door ons werk als ontstoppingsbedrijf ook goed hoe de riolering gelegd moet worden om verstoppingen te voorkomen.

Veel verstoppingen hebben wij binnen 30 minuten al verholpen. Neem gerust contact op met een collega van Ontstoppingsdienst in Schiedam via 010 321 05 58 om een afspraak in te plannen.

Ontstoppen Riool Schiedam
Verstopping Afvoer Schiedam

Transparant

Tarieven Ontstoppingsbedrijf

Start tarief

Het vooronderzoek en het oplossen van de verstopping.

Een eenvoudige verstopping is binnen een halfuur opgelost.

R

Halfuur arbeid

R

Inclusief btw

98

Na start tarief

Verstopping niet opgelost binnen het eerste halfuur?

Dan rekenen we verder per kwartier.

R

Per extra kwartier arbeid

R

Inclusief btw

30

Garantie

Keert dezelfde verstopping binnen 3 maanden terug?

Dan lossen wij de verstopping gratis voor u op!

R

3 maanden garantie

Gratis prijsopgave

Ontstoppingsbedrijf Schiedam
tot uw dienst

Heeft u te maken met een verstopping? Dan kunt u op Ontstoppingsbedrijf Schiedam rekenen! Wij kunnen elke verstopping verhelpen. Neem gerust contact op met onze telefoniste om een gratis prijsopgave te ontvangen.

Bel ons vandaag: 010 321 05 58

Verstoppingen verholpen

Jaren ervaring

Ervaren loodgieters

Onze dienstverlening

Services Ontstoppingsbedrijf

Riool Ontstoppen Schiedam

Is uw riool verstopt geraakt? Wij staan voor u klaar! Maak gerust een afspraak met een collega!

Ontstoppingsbedrijf Schiedam

Heeft u een verstopping? Neem dan contact op met Ontstoppingsbedrijf Schiedam!

Afvoer Ontstoppen Schiedam

Een verstopping in uw afvoer? Dat is vervelend. Neem contact op en wij verhelpen uw verstopping!

WC Verstopt Schiedam

Zit uw toilet verstopt? Maak dan snel een afspraak en wij komen binnen
no-time bij u langs!

Loodgieter Schiedam

Op zoek naar een loodgieter die uw riool- of afvoerproblemen kan verhelpen? Neem contact op!

Gootsteen Ontstoppen Schiedam

Gootsteen verstopt? Wij kunnen u hiermee helpen! Vraag een offerte aan bij onze telefoniste.

Wie zijn wij?

Over Ontstoppingsbedrijf Schiedam

Ontstoppingsbedrijf Schiedam is opgericht in 1992 met als doel zoveel mogelijk verstoppingen verhelpen. Inmiddels hebben wij al duizenden tevreden mensen van hun verstopping afgeholpen!

Wij staan garant voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Wij proberen elke klant op transparante en vakkundige wijze van hun verstopping afhelpen.

Wilt u uw verstopping laten verhelpen? Neem dan gerust contact op met Ontstoppingsbedrijf Schiedam via 010 321 05 58.

Vraag & Antwoord

Frequently Asked Questions 

Hoe gaat Ontstoppingsbedrijf Schiedam te werk?
Wij werken op de volgende manier. U maakt telefonisch een afspraak met onze collega. Hierin spreekt u een datum en tijdsblok af. Binnen dit tijdsblok zal de monteur bij u voor de deur verschijnen.

Op het moment dat wij bij u langskomen, brengen geen voorrijkosten in rekening. Alvorens wij aan de slag gaan, ontvangt u van ons altijd een prijsopgave. Zo weet u precies wat u kunt verwachten. Op deze manier voorkomen wij financiële verrassingen achteraf.

Wanneer u ons akkoord geeft, zullen wij direct aan de slag gaan. Wij zorgen ervoor dat uw verstopping zo snel en goed mogelijk is verholpen. In de meeste gevallen zijn wij al binnen 30 minuten klaar!

Ontstoppingsbedrijf Schiedam komt graag uw verstopping verhelpen. Wilt u een afspraak? Neem dan contact op met een collega van Ontstoppingsdienst Schiedam via 010 321 05 58!

Kan ik mijn afspraak annuleren?
Ja! U kunt uw afspraak kosteloos annuleren door, minimaal 24 uur voor de geplande afspraak, te bellen naar 010 321 05 58.

Heeft u nog wel te maken met een verstopping? Ontstoppingsbedrijf Schiedam komt graag uw verstopping verhelpen. Neem gerust contact op met een collega van Ontstoppingsdienst Schiedam via 010 321 05 58!

Op welk moment kan ik de monteur verwachten?
U kunt de monteur verwachten binnen het afgesproken tijdstip dat met u telefonisch besproken. Heeft u vragen hierover? Neem dan contact op via 010 321 05 58 met onze collega.

Mocht de monteur later zijn dan afgesproken omdat voorgaande afspraak bijvoorbeeld uitloopt, zal u hierover tijdig geïnformeerd worden.

Hoe lang duurt een ontstopping gemiddeld?
Elke verstopping is anders, daarom is het lastig om van te voren te zeggen hoe lang het duurt om een verstopping te verhelpen. Maar gemiddeld duurt een ontstopping ongeveer 45 minuten.

Wanneer de monteur bij u ter plaatse komt, kan hij een goede inschatting maken van het probleem. Vervolgens wordt er een prijsopgave gegeven van de geadviseerde werkzaamheden. De werkzaamheden worden pas gestart nadat u akkoord bent.

Ontstoppingsbedrijf Schiedam komt graag uw verstopping verhelpen. Wilt u een afspraak? Neem dan contact op met een collega van Ontstoppingsdienst Schiedam via 010 321 05 58!

Wat kost het om mijn verstopping te verhelpen?
U vindt onze tarieven op onze website. Tevens kunt u deze telefonisch bespreken met onze telefoniste.

Voor sommige klussen worden kosten in rekening gebracht voor het noodzakelijke gereedschap. De monteur maakt altijd vooraf een vrijblijvende prijsopgave. Pas wanneer u akkoord bent gaat hij aan de slag met de werkzaamheden.

Bekijk onze tarieven pagina voor een indicatie van de kosten.

Heeft u vragen over de tarieven van Ontstoppingsbedrijf Schiedam? Neem dan contact op met een collega van Ontstoppingsdienst Schiedam via 010 321 05 58!

Hoe kan ik afrekenen?
U kunt contant betalen. Daarnaast is het ook mogelijk om te pinnen of per IDEAL te betalen.

Onze voorkeur gaat uit naar pin of IDEAL. Heeft u vragen over de betaalmogelijkheden? Neem gerust contact op met onze collega via 010 321 05 58. Ontstoppingsbedrijf Schiedam helpt u graag!

Ontvang ik een factuur?

Zeker. Op het moment dat wij bij u langs is geweest en hij de verstopping verholpen heeft, krijgt u via de mail een factuur. Heeft u een vraag over uw factuur? Neem dan gerust contact op met Ontstoppingsbedrijf Schiedam via 010 321 05 58.

Zit er garantie op de ontstopping?
Het is mogelijk dat een verstopping binnen een paar maanden terugkomt. In sommige gevallen heeft u dan garantie. Bespreek met de monteur van Ontstoppingsbedrijf Schiedam ter plekke wat voor u van toepassing is.

Heeft u te maken met een terugkerende verstopping? Schroom dan niet om contact op te nemen met een collega van Ontstoppingsbedrijf Schiedam via 010 321 05 58. Ontstoppingsdienst Schiedam staat voor u klaar!

Welke werkzaamheden voert Ontstoppingsbedrijf Schiedam uit?
Wij kunnen u helpen met alle verstoppingen in het riool of een afvoer. Het maakt dus verder niet uit of het uw toilet, gootsteen, wastafel, douche, bad of het riool zelf is. De meeste verstoppingen hebben wij binnen 30 minuten verholpen!

Onze overige werkzaamheden bestaan uit het aanleggen of repareren van de riolering in het geval van een leidingbreuk of verzakking in het riool. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor een rioolreiniging of rioolinspectie.

Wilt u een afspraak om één van de bovenstaande diensten uit te laten voeren door Ontstoppingsbedrijf Schiedam? Neem dan contact op met een collega van Ontstoppingsdienst Schiedam via 010 321 05 58!

In welk gebied zijn jullie werkzaam?
Ons werkgebied is Schiedam en omstreken. Het maakt verder niet uit waar u woont, wij rekenen geen voorrijkosten!

Wilt u uw verstopping zo snel mogelijk verholpen hebben? Bel dan nu voor een afspraak met Ontstoppingsbedrijf Schiedam via 010 321 05 58.